Praktiske links

På denne side har vi placeret de links, som er mest relevante for vore klienter, opdelt efter kategorier.
Nedenstående links er blandt de mest anvendte.

Virk / Indberet

Virk / Indberet er virksomhedernes digitale indgang til det offentlige.
Formålet med Virk / Indberet er at reducere de administrative byrder for virksomhederne. Portalen giver adgang til ca. 1.500 indberetninger. Med Virk / Indberet kan du nøjes med at gå ét sted hen, når du skal indberette til myndighederne på vegne af din virksomhed.

Virk / Indberet er udviklet gennem et tværoffentligt samarbejde. Den daglige drift og udvikling af portalen Virk herunder redaktion, support og kontakt til myndighederne er placeret i Erhvervsstyrelsen.

Virk / Startvækst

På Virk / Startvækst kan du få viden og værktøjer til at starte og udvikle din virksomhed.
Portalen fokuserer på at styrke den helt nye iværksætter og på at give virksomheder konkrete værktøjer og informationer, som hjælper med at udvikle den enkelte virksomhed. Fx er der gratis kontraktskabeloner og et komplet budgetsystem.

På Virk / Startvækst kan du desuden finde online værktøjer, hvor du løbende kan logge på og arbejde bl.a. med en forretningsplan eller virksomhedens innovationsevne.

Virk / Data

På Virk / Data kan du få overblik over åbne offentlige data og løsninger, som bruger disse data.
Virk / Data giver virksomhederne en let adgang til erhvervsrelaterede data. I datakataloget kan åbne data fra en lang række myndigheder findes frit tilgængelige.
Virk / Data udstiller også it-løsninger bygget på disse åbne offentlige data, det er blandt andet løsninger, som kan hjælpe til at sammenligne din virksomhed med lignende virksomheder.
Det får du:
• oversigt over åbne offentlige data
• indgang til CVR-registret
• it-løsninger som bygger på åbne offentlige data

Skat.dk

Skats hjemmeside med informationer til private, selvstændige og selskaber. På hjemmesiden findes blanketter, nyhedsbreve samt andre nyttige informationer.

Blanketter til virksomheder>>
Blanketter til borgere>>
Vejledninger fra Skat>>

Erhvervsstyrelsen.dk

På erhvervsstyrelsen.dk finder du information om styrelsens arbejdsområder og bliver guidet hen til de digitale løsninger, du søger.
Du kan endvidere få viden om Erhvervsstyrelsens opgaver, få hjælp til at bruge deres digitale løsninger på erhvervsportalen Virk.dk. Herudover kan du finde nyheder, presseinformation, lovstof og publikationer på siden.

LønGuiden.dk

Lønguiden.dk er en gratis portal, der kan benyttes for alle der har interesse og vil vide mere om løn.
Som arbejdsgiver og lønmodtager kan der være mange spørgsmål og problemstillinger indenfor løn. På lønguiden.dk kan man få hjælp og blive klogere på forskellige emner indenfor løn- og personale-administration.
LønGuiden.dk indeholder værktøjer og skabeloner der kan benyttes og downloades gratis.

Domstol

Domstol.dk er en fælles hjemmeside for Danmarks Domstole.

RetsInfo

Retsinformation er statens juridiske online informationssystem, som giver Dem adgang til love, bekendtgørelser og cirkulærer m.v. og til Folketingets dokumenter. Alle dokumenterne er indlagt i Retsinformations databaser.